En leder innen innovasjon og vekst


Silva System AS, etablert i 1987 og med base i Kongsvinger, er en ledende leverandør av nye og brukte maskiner. Det finske skogsmaskin merke PONSSE ble introdusert på det norske markedet i 1994 av selskapet Silva System AS. Selskapets eier har hatt store innovative interesser og vært med på å ta frem nye produkter tilpasset både anlegg og skog i Norge og andre markeder. MEGA produkter som gripere, skuffer og  bioklippere kommer fra Silva System AS og produseres i dag ved fabrikken PMT OÜ i Estland. HUMUS sitt hengerprogram til anlegg, skog og landbruk er også en del av samarbeidet mellom Silva System AS og PMT OÜ.

Cranab Slagkraft AB sine kran løsninger med gripere, rotatorer og lenker har vært en viktig del av selskapets aktivitet opp gjennom årene. Kraner til skogbruk, sagbruk, industri og tømmertransport med bil er i dag et viktig satsningsområde for selskapet. Med hogstaggregater fra Log Max tilbyr vi også løsninger med monteringer av disse på gravemaskiner. De kraftfulle rototiltene fra Marttiini OY har nå vært på det norske markedet i 10 år gjennom Silva System AS. En erfaring som har vært med på å gi oss et kvalitets stempel.

Føl deg fritil å ta kontakt med oss for en prat og vi vil kunne gi deg ytterligereinformasjon om våre produkter og aktivitet.

Utforsk Muligheter Med Oss

Silva System er din pålitelige partner innen anlegg, skog, transport og industri. Trenger du skreddersydde løsninger? Kontakt oss i dag for å starte samtalen.